Monday, 18 April 2011

Q Thai @ Cyberjaya Street Mall


Hari ni si dia buat regular check up kat Poliklinik Putrajaya. Appointment pukul 8am dan petang 4.30pm. Sempatlah dia balik rumah lepas ambik darah pagi tu.

Dah dia tak kerja tu, kitorang ambik kesempatan lunch time yg sekejap tu untuk pegi sini...

credit kepada yg empunya gambar
Dah register streamyx since hujung tahun lepas tapi hari ni baru ada kesempatan nak claim free gift ni.


Lepas collect free gift dengan gumbiranya, cari tempat nak isi perut.
Singgah kat Cyberjaya Street Mall. Wah...first time kitorang ternampak tempat ni.
Sejuk persekitarannya sebab banyak pokok-pokok. Cantik lanskapnya. Tapi macam biasa lah kalau ambik gambar guna h/phone camera 2 mp ... blur...




Terjah restoran ni.


Menu menarik. Si dia cuba set Sweet&Sour Fish Fillet Rice + Pandan Chicken + Manggo Salad + Thai Style dessert. Nampak macam dah banyak untuk makan 2 orang tapi tambah jugak lagi satu Bangkok Beef Fried Rice.








Walaupun tak dapat nak nikmati suasana lama-lama sebab kena rush balik ofis,
kami enjoy makan kat situ.

Kami akan datang lagi. Nak try menu lain pula...
Member-member kat ofis, nanti I bawak u'ols makan kat situ yer...

2 comments:

.:mama dhia:. said...

salam kenal..
penah gak makan kat sini..
memang sedap..
paling sedap kerabu mangga die..
air yg ade bulat2 ijau merah tu pun sedap..
ish..telan liur plak..

ade gak wat n3 pasal Q-thai ni..

http://sayangyana.blogspot.com/2011/02/q-thai-cyberjaya.html

ctiza said...

betul mamadhia. rasa sekali, nak lagi!
sy siap janji ngan ofis-mate nk bawak diorang gi situ jumaat ni.

trima kasih singgah rumah maya saya...
nnti nk jalan-jalan rumah mama dhia pulak!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative