Monday, 13 June 2011

Service Unavailable

Nak register utk mohon jawatan kat SPA8i. Tapi dah beberapa hari try asyik service unavalaible je. Bila nak ok ni?? Ooh... mungkin sebab pembekuan pengambilan dan pemansuhan jawatan kosong kerajaan sedang dilaksanakan... eh! tak kan nak buka laman web SPA pun tak boleh. ada kena mengena ke?? konfius!

.

Friday, 10 June 2011

Wedding Celebration: Ho! Ho! Ho! Selamat Pengantin Baru


Di ofis memang akan ada perhimpunan ringkas setiap pagi Isnin dan Jumaat. Hari ni special, kami raikan pengantin baru Mr & Mrs Ho yang baru je berkahwin 5hb lepas. Sepanjang dua minggu ni memang mood majlis perkahwinan ada di mana-mana. Kat kampung, kat bandar, kat ofis pun tak ketinggalan.

Upacara minum teh dan terima angpow dari 'ibubapa bidan terjun', Dato'SUB & Pn Ong

Pengantin ceria, Dato' pulak yang segan!

Majlis potong kek secara santai je



Tahniah dan selamat pengantin baru buat En Ho dan pasangannya, Irene. Have a wonderful marriage dan moga2 cepat dapat baby!

video

.

Thursday, 2 June 2011

Singgah Sekejap: Pasar Borong Selangor

Lepas makan malam, kitorang singgah pasar borong Selangor. Harga tak berapa mahal rasanya. Bolehla...
Tapi kitorang tak borong pun. Beli sikit-sikit je sebab dah agak memang tak berapa nak rajin masak pun..







kerang saiz XL ni dia punye feveret



Time kitorang sampai situ orang tak ramai. Mungkin orang lebih suka beli-belah kat supermarket yang bersepah tumbuh macam cendawan kat klang valley ni. Lebih selesa dan harga pun lebih kurang je ngan pasar borong kan! 
Tapi kitorang tetap suka jengah pasar borong. Ada sentimental memory sebenarnya. Satu masa dulu si dia tu pernah jadi supplier ikan tapi bukan base kat pasar borong selangor ni la... so kitorang tak kan kena tipu yang mana ikan frozen, fresh atau ikan reject thai! Dia pandang ngan ekor mata pun boleh tahu yang mana boleh, yang mana tak sesuai utk dibeli. hehehe...konon!

.

A Date With Si Dia : Makan-makan@Little Pantry IOI Mall


Dinner date di Little Pantry IOI Mall.




Dating dengan dia ni...



2nd time aku datang makan sini. 1st time untuk dia.






Bismillahirrahmanirrahim... makan!



Alhamdulillah, semoga rezeki berpanjangan...


.

happy birthday to myself


birthday aku hari ni!


aku happy je...


.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative