Monday, 11 April 2011

Makan-makan @ Bora Asmara: Happy Birthday Abang!


Kak Pu3 plan buat surprise birthday dinner untuk abang. So Sabtu lepas, kami ke Bora Asmara Sg Penchala.


Kak Pu3 ajak sambut b'day abang lebih awal sbb 11hb tu Isnin. Kami akan busy kerja & budak-budak pun tak sesuai nak celebrate on school night kan, so awal dua hari pun kira oklah!

B'day cake utk b'day boy I beli express kat kedai kek je sebab memula kak Pu3 kata nak beli kat Bora masa dinner tu tapi last minute diorang tak janji ada kek malam tu.. alamak! kitorang pulak yang surprise..!
takde cake macam tak best le pulak, so sambar je lah mana yang sempat!

Yang penting dapat kek sedap ni..


dan semua enjoy the yummy food...












Semoga panjang umur, murah rezeki, & bahagia selamanya...


video 



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative